Lad os svare på dine spørgsmål!

Her kan du finde svar på vores mest stillede spørgsmål. Vi bestræber os på at imødekomme vores kunders behov og ønsker, så hvis du sidder med specifikke spørgsmål eller anmodningerne, så kontakt vores hovedansvarlig Jacob – han tager gerne en snak om mulighederne. Se mere på vores kontaktside.

Hvordan kan jeg designe vores eget teamtøj?

Vores design-proces giver god plads til de kreative tilføjelser, hvor I får intet mindre end 4 linjer at vælge imellem. Vælg farver og sæt logo på tøjet via vektor-format, hvor I sender filerne i .ai, .eps eller .pdf.

Jeg har specialtiltag i tankerne, kan dette lade sig gøre?

Vi bestræber os på at nå frem til et resultat som alle er tilfredse med – vi hjælper dig derfor med at tilrettelægge dit design, således det stemmer overens med produktionen. Design-processen stopper først, når alle er glade. Vi tager en uformel snak om dine muligheder, hvor du kan fremlægge dine idéer. Her finder du vores kontaktinformation

Hvordan finder vi de perfekte størrelser?

Vi ved godt, at størrelser kan variere iblandt mærker. Derfor gør vi også en stor indsats for, at alle finder deres respektive størrelse. For det første har vi en størrelsesguide, som fortæller jer nogenlunde hvad man skal vælge, ud fra kroppens mål. For det andet sender vi tøj til størrelsesprøvning – altså en prøvekollektion, hvor alle kan hoppe i de forskellige størrelser og vælge ud fra det.

Er der en minimumsordre hos jer?

Vores minimumordre lyder på 6 stk. – vi ved nemlig at cykelklubber, foreninger og virksomheder kan variere i antal, og vi vil gerne give alle muligheden for specialdesignet cykeltøj, også de små klubber.

Hvad er leveringstiden?

Vores levering er på 8 uger.

Hvordan betaler jeg?

Betaling kan ske via Visa Dankort, MasterCard eller MobilePay. Vores betalingssystem er 100% sikkert.

Kan jeg returnere eller ombytte en ordre?

Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, har du derfor 14 dage efter den dag, du modtager dine varer til at returnere varen. Returneringen skal selvfølgelig være i samme stand og mængde, som den er modtaget. Samme regler gælder for ombytning.

Returret er kun gældende for ikke specialfremstillede varer. For specialfremstillede varer, hvor kunden har givet sine specifikationer ved fremstillingen, eller som har fået et tydeligt personligt præg, gælder fortrydelsesretten ikke.

Se mere omkring bytte og returnering under vores handelsbetingelser.

Min vare er beskadiget, hvad gør jeg?

Skulle uheldet være ude og en vare ikke lever op til vores høje standarder, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Oplever du fejl eller mangler på dine varer, skal du kontakte os, så vi kan løse problemet. Du kan læse mere om din reklamationsret under vores handelsbetingelser

Skal jeg oprette en helt ny ordre, hvis jeg vil gerne have flere identiske produkter fra en tidligere bestilling?

Hos os er det muligt at genbestille tøj fra 1 stk. og opefter. Kontakt vores hovedansvarlig, Jacob, for mere information. Her finder du vores kontaktinformation.

Hvor producerer I jeres tøj?

Tactic Denmark har kontor i Ringe på Fyn, men alt vores tøj bliver produceret på Tactic Sports base i Girona, Spanien, hvor hovedkontoret er placeret.