Passioneret omkring cykeltøj

Tactic Danmark er en dansk distributør og leverandør af specialdesignet cykeltøj til klubber, foreninger og virksomheder. Vores mål er, at kunne tilbyde danske cyklister nye og innovative produkter til fornuftige priser. Hos os kan I lade fantasien og kreativiteten udfolde sig med fede, personlige designs.

Vores vision er at være de førende i landet inden for cykeltøj til passionerede ryttere. Vi sætter kvalitet og design i højsædet, så I kan få professionelt, specialdesignet cykeltøj til klubben. Hos Tactic Danmark er cykling ikke bare et arbejde for os, det er vores helt store passion, og vi brænder 110% for branchen.

Et stort fællesskab

International concern

Tactic Danmark er en del af en større virksomhed, der producerer cykeltøj til klubber, foreninger og virksomheder, efter deres eget design. 

Tactic Sport er en international forretning, med hovedkontor i Spanien, som producerer specialdesignet tøj til mange forskellige lande verden over.

Hyggelig afdeling i Danmark

Tactic Danmark er en lille, personlig afdeling med kontor i Ringe, hvis målsætning er helt klar – vi ønsker at være din klubs førstevalg, når der skal designes teamtøj.

Med en minimumsordre på helt ned til 6 stk., rammer Tactic Danmark utroligt bredt, med alt fra den lille cykelklub i weekenden, til den helt store foreningsklub. 

Kvalitet og design direkte fra Spanien

Cykelbyen Girona

Alt vores tøj bliver produceret af vores supportteam i Spanien, der varetager både design og produktion. Når I bestiller jeres cykeltøj hos Tactic Danmark, får I derfor en international handelspakke:

Udformning, idéudvikling og generelle aftaler sker på dansk jord, i overensstemmelse med vores hovedansvarlig Jacob, alt imens design og fremstilling foregår ved vores produktionsansvarlige i Girona, Spanien. Dette påvirker heldigvis ikke leveringstiden, som vi holder til 8 uger.

Cykeltøj når det er bedst

Processen skaber en fordelagtig dynamik fra idéudvikling til fremstilling, da I er sikret en personlig service, som altid foregår på dansk, men med et stort, europæisk produktionsteam i ryggen.

Kvaliteten af vores cykeltøj er derfor deraf, og vi er stolte over at kunne præsentere jeres cykelklubber for slidstærkt, flot og funktionelt cykeltøj.