Vores designproces er nemmere end nemt!

Hos Tactic Danmark er det vigtigt, at vores kunder får den bedste oplevelse muligt! Vi bestræber os på at gøre jeres designproces nem og sjov, så I, i sidste ende, kan cykle rundt i flot og personligt cykeltøj. Her på siden kan du få et overblik over designprocessen og hvordan det hele kommer til at forløbe sig. 

Kontakt os

Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om vores mange muligheder. Sammen finder vi den helt rette, samt optimale løsning for jeres klub, virksomhed, gruppe eller forening. Vi kommer meget gerne til jer, hvor vi drøfter modeller, materialer, indlæg og kvantiteter.

Designprocessen

Designprocessen sker ud fra jeres ideer og ønsker. Vores designere kommer med designforslag i den stil og med de farver i ønsker. Logoer fremsendes i vektor-format, såsom .ai, .eps eller .pdf.

Størrelsesprøvning

Under designprocessen fremsendes tøj til størrelsesprøvning. Vi kommer også meget gerne ud til jer i klubben eller virksomheden og hjælper med at optage ordre og bestemme størrelser. Det vigtigste for os er, at du får den optimale oplevelse.

Ordren afgives

Ordren afgives på baggrund af design, samt størrelsesprøvning. Vi får krydstjekket at alle specialtilvalg kommer med i bestilling/ordren.

Ordrebekræftelse

Ordrebekræftelse fremsendes til godkendelse. Bemærk at I skal sikre jer, at alle forhold er ok. Vi laver produktionen på baggrund af ordrebekræftelsen. Når forudbetaling er modtaget, sættes ordren i produktion.

Levering

Leveringstid er 8 arbejdsuger fra godkendelse.​