1. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om vores mange muligheder. Sammen finder vi den helt rette samt optimale løsning for jeres klub/virksomhed/gruppe/forening. Vi kommer meget gerne til jer hvor vi drøfter modeller, materialer, indlæg og kvantiteter.

2. Designprocessen sker ud fra jeres ideer og ønsker. Vores designere kommer med designforslag i den stil og med de farver i ønsker. Logoer fremsendes i vektor-format så som .ai, .eps eller .pdf.

3. Under design processen fremsendes tøj til størrelsesprøvning. Vi kommer også meget gerne ud til jer i klubben/virksomheden og hjælper med at optage ordre og bestemme størrelser. Det der er vigtigst for os er, at du som kunden får den optimale oplevelse.

4. Ordren afgives på baggrund af design samt størrelsesprøvning. Vi får kryds tjekket at alle special tilvalg kommer med i bestilling/ordren.

5. Ordrebekræftelse fremsendes til godkendelse. Bemærk at i skal sikre alle forhold er ok. Vi laver produktionen på baggrund af ordrebekræftelsen. Når forudbetaling er modtaget sættes ordren i produktion.

6. Leveringstid er 8 arbejdsuger fra godkendelse.​